Mobilalkalmazás fejlesztés személyre szabva

Tudtad, hogy nagy különbség van mobilra optimalizált weboldal és mobilalkalmazás között? Sok esetben nem elég csupán az oldalad mobil változatát elkészíteni. Nézd meg, miben más egy alkalmazás!

Mi is ez pontosan?

Mi is ez pontosan?

Megkülönböztetünk egymástól mobilra optimalizált weboldalt és mobilalkalmazást. Vállalkozásunkat, ha az internet segítségével is népszerűsítenénk, első lépésként mindig egy weboldalt és annak mobilra optimalizált változatát célszerű elkészíteni.

Speciális igények kielégítése

Speciális igények kielégítése

Komplex számolásokat és elemzéseket weben nem mindig tudunk megvalósítani. Pénzügyekkel, vagy a felhasználók szokásaival kapcsolatos adatok vizsgálatával gyakran szerezhetünk hasznos információkat.

Speciális igények kielégítése

Kifinomult felhasználói élmény

Egy mobilalkalmazás tökéletes felületet tud biztosítani minden esetben. Vállalkozásodhoz és céljaidhoz idomítható megoldás, mely élményekben gazdag és személyre szabott grafikai megjelenést garantál.

Kifinomult felhasználói élmény

Ideális erőforrás-kihasználtság

Mobilod hardverének kapacitását hatékonyan hasznosítja, így sokkal gyorsabban találod meg a szükséges információkat. A megnövekedett teljesítmény javítja ügyfeleid megítélését.

Ideális erőforrás-kihasználtság

Jelenlét mobilon

Kerülj közel potenciális és meglevő ügyfeleidhez. Könnyebben kiépíthetsz egy szoros kapcsolatot alkalmazásod révén, hiszen mobiljuk a nap minden percében velük van.

Méhn Tünde sminktetováló

Méhn Tünde sminktetováló

Grafikai elemekben gazdag weboldalát követően egy hasonló stílusú mobilalkalmazást is elkészítettünk Tünde számára. Egységes arculatot képviselve, a mobilalkalmazás előtérbe helyezi a portfoliót bemutató képeket, videókat, illetve az elérhetőségeket.

Elérhető:
pepperFX

pepperFX

Nem áll távol tőlünk a pénzügy szektora sem, így saját projektként fejlesztettük a PepperFX mobil alkalmazást, mely segít online devizakereskedéssel pénzt keresni.

Elérhető:
Mardegan Legno

Mardegan Legno

Az olasz Mardegan Legno parkettagyár exkluzív termékpalettáját már mobil alkalmazás segítségével is megtekinthetitek. Mobilra is letölthető céges brosúra.

Elérhető:
PTE EHÖK

PTE EHÖK

A 2014-es Sziget Fesztiválra készítettünk a PTE Hallgatói Önkormányzata számára egy webes mobilalkalmazást, amivel kérdőívet töltettek ki a fesztiválozókkal, méghozzá nagy sikerrel.

Elérhető:
Nincs szabadon elérhető verzió.

Évről évre

többszöröződik a mobilról indított oldalletöltések száma. Mobilról és számítógépről ma már azonos arányban interneteznek az emberek.

Egyre több

élethelyzetben böngésszük mobilunkról az internetet kiegészítő tevékenységként. Utcai plakátok láttán, TV nézés vagy sorban állás közben.

A mobilhasználat

különböző funkciói: információ keresése, szabadidő eltöltése, kommunikáció másokkal, ügyintézés lebonyolítása. Célcsoportodra mi jellemző?

A hatékonyság

érdekében egy mobilalkalmazás: hüvelykujj-barát, egyszerű a navigációja, gyorsan betölt és a szükséges információk, elérhetőségek mindig csupán egy érintésre vannak.