Informatikai hálózatod modern megoldásokkal alakítjuk ki

Ingyenesen felmérjük igényeid a helyszínen!
Személyre szabott hálózati megoldást tervezünk
Garanciát és felügyeletet vállalunk rendszerünkre
Tanáccsal látunk el az IT eszközök kiválasztásánál
Kulcsrakész megoldást biztosítunk határidőre
Előre rögzített költségek, rejtett kiadások nélkül

Konkrét megoldásaink és gyakorlati megvalósításuk

  • Hálózat megtervezése és kiépítése
  • Számítógép szoftveres és hardveres karbantartása
  • Adatmentési rendszer kialakítása
  • Hálózati adattárolók, helyi szerverek üzemeltetése
  • Felhő alapú szolgáltatások biztosítása
  • Virtuális magánhálózat kialakítása
  • Kódolt adatok banki széfben elhelyezése
  • Távfelügyelet
  • Multimédiás rendszerek kiépítése
Hálózat megtervezése és kiépítése A kábelezéstől az eszközök beüzemeléséig, kulcsrakész megoldást kínálunk otthoni felhasználóktól, a kisvállalkozásokon át, egészen a nagyüzemmel rendelkező nagyvállalatokig. Lehetőséget nyújtunk vezetékes és vezeték nélküli hálózatok kialakítására is, mellyel összekötheted IT infrastruktúrád.
Számítógép szoftveres és hardveres karbantartása Segítünk igényeidnek megfelelő hardverek és szoftverek kiválasztásában, összeszerelésében és telepítésben. Bízd ránk az üzembe helyezést is és mi egy számodra tökéletesen működő rendszert adunk át. Meglévő rendszered karbantartjuk és szükség esetén rendelkezésedre állunk.
Adatmentési rendszer kialakítása Előzd meg az adatvesztés lehetőségét. Adataid típusa és mennyisége alapján mentési rendszert dolgozunk ki számodra, így készülve fel minden eshetőségre. Amennyiben vállalkozásod működéséhez nélkülözhetetlen adatokkal rendelkezel, érdeklődj nálunk, hogy milyen megoldást választhatnál.
Hálózati adattárolók, helyi szerverek üzemeltetése Felmérjük igényeid, így választjuk ki számodra a legideálisabb megoldást, ügyelve annak minőségére és költségére egyaránt. Irodádban levő, saját szervereden belső hálózatot alakíthatsz ki, melyet nem csak az irodai gépekről, hanem akár otthonról is elérhetsz.
Felhő alapú szolgáltatások biztosítása Helyi cloud megoldásunk az irodán belüli közös munkavégzést támogatja, ami garantálja, hogy nem jut ki adat a rendszerből. Másik lehetőségünk segítségével pedig távoli elérést tudunk biztosítani, így akár egyszerre többen, földrajzilag különböző helyeken is dolgozhatnak ugyanazon a projekten.
Virtuális magánhálózat kialakítása Több földrajzilag elkülönülő iroda vagy üzem összekötésére nyújtunk lehetőséget. Nálunk vagy központi irodádban kialakítunk számodra egy szervert, melyet bárhonnan elérhetsz munkatársaiddal. Így nem kell szétaprózni az adminisztrációd és távolról is eléred rendszerre kapcsolt eszközeid.
Kódolt adatok banki széfben elhelyezése Prémium szolgáltatásunkat akkor javasoljuk, ha bizonyos adatokat rendkívül nagy becsben tartasz, melyekhez nem szeretnéd, hogy bárki hozzáférjen. Az adatok kódolásával gondoskodunk a teljes körű biztonságról. A kódolt adatokat végül egy banki széfben helyezzük el, melyhez csak neked lesz hozzáférésed.
Távfelügyelet Rendelkezésedre állunk bármely napszakban, a hét minden napján. E szolgáltatásunkat kiemelt ügyfeleink számára biztosítjuk, akik állandó biztonságban akarják tudni jól működő informatikai rendszerüket. Ha akár egy rövid leállás is sokba kerülne vállalkozásodnak, akkor ezt javasoljuk számodra.
Multimédiás rendszerek kiépítése Tudtad, hogy akár összes IT eszközöd elérhetnéd a TV-den keresztül? Szinkronba hozzuk számítógéped, hangtechnikádat, konzolod és okostelefonodat. Így akár a kanapéról egy távirányítóval megnézheted telefonoddal készített képeket vagy nyithatsz meg videókat laptopodról.