Felöltöztetjük vállalkozásodat

Egy vállalkozás életében az első benyomás épp oly fontos, mint a hétköznapi életben. A megfelelően közölt vizuális információ és az esztétikus megjelenés együttese szimpatikusabbá, eladhatóbbá teszi a terméked vagy vállalkozásod. Kezdd velünk az alapoktól!

Mit értünk arculat alatt?

Mit értünk arculat alatt?

Vállalkozásod állandó kapcsolatban van ügyfeleivel és partnereivel, ezek a közös pontok mind arculati elemnek számítanak. Az arculat fogalma kiterjed az összes webes és nyomtatott anyagra, melyekkel céged a külvilággal kommunikál.

Szín és forma

Szín és forma

Vállalkozásod megítélésében az első benyomás meghatározó lehet. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a színek és formák kiválasztására, mely alapján megtervezzük céges logód és arculatod stílusát.

Kreatív koncepciók

Kreatív koncepciók

Néha nehéz elszakadni a tevékenységi körök béklyóitól, így nem könnyű kitűnni a tömegből. Kreatív megoldásainkkal vállalkozásod nagyobb figyelmet kaphat, piaci előnyökre tehet szert, így bővítve ügyfélköröd.

Széleskörű megoldások

Széleskörű megoldások

Szolgáltatásunk segítséget nyújt az online és nyomtatott megoldások bármely területén. Gondosan ügyelünk a pozitív megjelenés és a marketing hatékonyságának összhangjára, a legkisebb elemtől a komplex megjelenésig.

Néhány referencia munkáink közül

Az arculati elemek teljes skálája képekben

Céges logók, weboldalak, névjegykártyák és egyéb hirdetési formák

Miért fontos ez?

Miért fontos ez?

Nem elég hirdetni, nem mindegy hogyan teszed azt. Szakszerűen elkészített reklámanyagokkal előnyhöz juthatsz, így versenytársaid közül könnyebben kiemelkedhetsz.

Hogyan lesz több ügyfelem?

Hogyan lesz több ügyfelem?

Potenciális ügyfelek elsőként vállalkozásod arculatával találkoznak. Ha megjelenésed bizalmat, profizmust és összeszedettséget sugall, akkor az érdeklődők száma is gyorsabban fog növekedni.

Mesterséges pozícionálás?

Mesterséges pozícionálás?

Megálmodtad vállalkozásod ideális célközönségét, de ehhez formálni, alakítani kéne jelenlegi vevőköröd? Meglévő arculatod ráncfelvarrásával akár nemzetközi területekre is elérhetsz.

Hogyan is zajlik?

Hogyan is zajlik?

Munkánk kulcsfontosságú része, hogy megismerjük vállalkozásod tevékenységét és működését. A hatékony arculat kiválóan tükrözi a vállalkozást. Felmérjük igényeid, kéréseid meghallgatva pedig megtervezzük arculatod, majd kivitelezzük.